област Добрич
Дончево пощ. кутия 408,
България
27.8272424
43.5690224
UserLikes
Име: ЯЙЦА И ПТИЦИ ЗОРА
Адрес: Дончево пощ. кутия 408, област Добрич
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.zora-donchevobg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Яйца
Дейност:

Яйца и птици

Ключови думи: яйца, еднодневни пилета, pileta, яйце, яйца за чужбина

За нас

Яйца и птици – Зора АД има 50 год. традиция в производството на яйца за консумация. Основната дейност на предприятието е: Производство и търговия в страната и чужбина с яйца за консумация. Наред с основната си дейност дружеството отглежда зърнени култури върху 30 000 дка арендувана земя, с цел производство на собствено фуражно зърно за изхранване на птиците.


Дружеството е най–големия производител на яйца, за консумация както в България така и за износ. Цялостната дейност на дружеството се осъществява чрез затворен цикъл на производство който е съобразен с изискванията на ЕС.


Яйца и птици – Зора АД , гарантира най-високо качество на своите продукти, постигнато и контролирано чрез най-добрите европейски технологии. Името на предприятието е гарант за коректност към неговите клиенти и бизнес-партньори. Предимства на дружество пред другите конкуренти на вътрешния и външния пазар са:  ритмично целогодишно производство,  качество на произвежданите яйца, предлагане на различни по асортимент разфасовки, обема на производството и предлаганите конкурентни цени. Качеството на яйцата се гарантира, чрез пълноценното хранене на птиците с чист растителен фураж, от който са изключени продукти от животински произход. Заготвителният участък на дружеството е първият в България, който отговаря на всички изисквания на Европейския пазар, което е предпоставка за високо качество на окачествяване, контрол, категоризиране и пакетиране на яйцата както за вътрешния така и за международния пазар.


Ето защо Яйца и птици – Зора АД може да гарантира на своите клиенти най-добрите яйца - извор на живот, с неповторим вкус и качество, без риск от заразяване със салмонела и други инфекциозни болести - здраве за всеки ден.


За контакт:
zora@netplusdb.bg
marketing@zora-donchevobg.com




 
Открийте ни в Google+